Allergie informatie: Sate Pentol
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram half-om-half gehakt
- 3 eetlepels geraspte kokos
- 1 stuks fijngesneden lombok
- 1/2 theelepel ketoembar
- 2 stuks kemirienoten
- 1 stuks ei
- 1 theelepel djinten
- 3 stuks rode ui
- 2 stuks witte ui
- 1/2 theelepel trassi
- 1/2 theelepel suiker
- 1 eetlepel assemwater
- zout naar behoefte
Meer Recepten
- Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Saté Komoh (runderspiesjes in kokossaus)
Met rundvlees, santen en sjalotjes uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Fruit sate
Met malibu, peach tree en fruit uit Nederland
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Hapjes - kamta2000 - Saté lilit (Balinese vissaté)
Met visfilet, garnalen en rawits uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Kerrie Saté Kambing
Met lamsvlees, santen en groene kerriepasta uit Indonesie
4 porties - 40 minuten
Vlees - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Sate pentol
- Allergieen informatie