Allergie informatie: Schnitzel à la bordelaise
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 uien
- 2 teentjes knoflook
- 2-3 tomaten
- 3 sneetjes oud witbrood
- 0,5 bosje peterselie
- 2 bosjes lente-ui
- 6 kalkoenschnitzels (à ca 175 gram)
- 2-3 eetlepels olie
- zout
- peper
- suiker
- 1 theelepel gedroogde majoraan
- geraspte schil van 1 biologische citroen
- 75 gram boter
Meer Recepten
- Saltimbocca voor gourmet
Met schnitzel, salie en parmaham uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Schnitzel in tomatensaus
Met schnitzels, sjalotjes en groene olijven uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vlees - lucyvader - Gefrituurde schnitzel met champignons
Met schnitzels, champignons en braadboter uit Duitsland
2 porties - 25 minuten
Vlees - zwannie - Pikante schnitzelreepjes met mie en paksoi
Met schnitzels, chinese mie en paksoi uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hoofdgerechten - Bourgondia - Rode Spruitjes
Met spruitjes, aardappeltjes en paprika uit Nederland
1 portie - 30 minuten
Roerbakgerechten - mrs.mena
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Schnitzel à la bordelaise
- Allergieen informatie