Allergie informatie: Shikar ka vindaloo (pikante varkenscurry met azijn)
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram varkensschouder, ontbeend
- 2 deciliter moutazijn
- 2 theelepels zout
- 4 theelepels korianderzaad
- 4 theelepels komijnzaad
- zaad van 20 kardemompeulen
- 2 theelepels zwarte peperkorrels
- 10 kruidnagels
- 2 theelepels kurkuma
- 75 gram ghee
- 2 grote gesnipperde uien
- 6 gesnipperde teentjes knoflook
- 7 centimeter verse gemberwortel, geschild en in schijfjes
- 5 laurierbladen
- 2 theelepels chilipoeder
- 2 theelepels garam masala
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Shikar ka vindaloo (pikante varkenscurry met azijn)
- Allergieen informatie