Allergie informatie: Smoor Djawa (stoofschotel van sukadelappen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram sukadelappen
- 2 sjalotjes
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels olie
- 1 theelepel sambal oelek
- 0,75 theelepel nootmuskaat
- 0,25 theelepel piment
- 1 theelepel kaneel
- 0,5 theelepel kruidnagelpoeder
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel asem
- 3 eetlepels ketjap manis
- zout
- peper
- 1 theelepel bouillonpoeder
- 1 laurierblaadje
- 2,5 eetlepels azijn
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - Baby fruithapje vanaf 4 maanden
Met banaan, liga en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Baby - iapm
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Smoor djawa (stoofschotel van sukadelappen)
- Allergieen informatie