Allergie informatie: Spareribs (hartig)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo spareribs
- 2 grote uien
- 2 blaadjes laurier
- 1 theelepel peperbolletjes
- peper
- zout
- marinade:
- 3 eetlepels vloeibare tomatenpuree
- 4 teentjes knoflook
- 75 gram rietsuiker
- 3 eetlepels worcerstershiresaus
- 2 eetlepels mosterd
- sap van een kleine sinaasappel
- 2 eetlepels ciderazijn
- 2 eetlepels whisky
- 1,5 eetlepel kandijsiroop
- 1,5 theelepel tabasco
Meer Recepten
- Spareribs valentine
Met spareribs, uien en citroenen uit Verenigde Staten
4 porties - 1 uur en 25 minuten
Vlees - valjo - Barbecueribs
Met spareribs, barbecuesaus, zout uit Nederland
10 porties - 20 minuten
BBQ - bettyvandijk - BBQ spareribs
Met spareribs, oestersaus en tomatenketchup uit Antillen
4 porties - 55 minuten
BBQ - vlees - Marinade voor kip of spareribs
Met barbecuesaus en bruine basterdsuike uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - spikey1 - Balkenbrij
Met spareribs, boekweitmeel en kruidnagel uit Nederland
1 portie - 2 uur
Lunchgerechten - evdg
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Spareribs (hartig)
- Allergieen informatie