Allergie informatie: Stoofpot met rundvlees en rode wijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo rundvlees, in blokjes
- 30 gram bloem, gemengd met zout en peper
- 1 eetlepel olie
- 150 gram spek (het liefst mager gerookt)
- 8 lente uitjes, stengels in stukjes van 2 cm.
- 200 gram champignons
- 5 deciliter rode wijn
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 5 deciliter runderboiullon
- 1 bouquet garni
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Stoofpot met rundvlees en rode wijn
- Allergieen informatie