Allergie informatie: Stoofvlees op Oud-Turnhoutse wijze
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo stoofvlees
- 4 grote uien
- 1 soeplepel krenten
- 1 koffielepel honing
- 2 toastboterhammen
- mosterd
- 3 laurierbladeren
- 1 soeplepel hotketchup
- 2 middelgrote wortelen
- 1 runderbouillonblokje
- beetje kaneel
- 3 koffielepels aromat
- peper
- zout
- nootmuskaat
- bakboter
- water
Meer Recepten
- Gamba's op Griekse wijze
Met gamba, wortel, paprika uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vis en schaaldieren - leslie - Zalm op oosterse wijze
Met zalmfilet, haricots-verts en ananas uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - dvi - Mijn zelfgemaakte croutons
Met brood, olijflolie en knoflook uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - HuibV - Gemengde groenten op Thaise wijze
Met sperzieboontjes, rode paprika en sajoer lodeh mix uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - louca - Geroosterd knoflookbrood
Met witbrood, knoflook en olijfolie uit Nederland
8 porties - 5 minuten
Bijgerechten - volkenkoobs
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Stoofvlees op oud-turnhoutse wijze
- Allergieen informatie