Allergie informatie: Tagliata de boeuf à la Santa Rosa
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 dikke stukken entrecote, runderfilet of biefstuk van 150 à 250 gram
- 2 teentjes knoflook
- 5 centiliter olijfolie
- zout
- versgemalen peper
- 80 gram rucolasla
- 1 eetlepel balsamico azijn
- 80 gram Parmezaanse kaas, in plakjes geschaafd
- 4 eetlepels truffelolie
- 8 zongedroogde tomaatjes
Meer Recepten
- Boeuf Bourguignon a la minute
Met biefstuk, spek en rode wijn uit Frankrijk
2 porties - 20 minuten
Kerst - sacha - Cote de boeuf Wellington
Met fijne rib, mosterdpoeder en grof zeezout uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Vlees - fverbist - Salsa Wraps
Met wraps, gehakt en ui uit Nederland
3 porties - 15 minuten
Wraps - karen2103 - Boeuf bourguignon
Met rundvlees, winterpeen en gerookt spek uit Frankrijk
4 porties - 6 uur en 30 minuten
Vlees - meeuw405 - Boeuf bourguignon
Met riblappen, ontbijtspek en rode wijn uit Frankrijk
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - Muck
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Tagliata de boeuf à la santa rosa
- Allergieen informatie