Allergie informatie: Tam konijnenbouten met salie en rode wijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 konijnenbouten (tam)
- zout
- witte peper
- 75 gram boter
- 1 ui
- 1 wortel
- 2 deciliter droge, rode wijn
- 1,5 deciliter appelciderazijn
- 1 liter kalfs- of runderfond
- 1,5 eetlepel appelstroop
- 4 laurierblaadjes
- 4 kruidnagels
- 2 takjes verse tijm
- 2 takjes verse salie
- 1 afgestreken eetlepel aardappelmeel
- voor de garnering:
- 4 takjes salie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Tam konijnenbouten met salie en rode wijn
- Allergieen informatie