Allergie informatie: Tamme konijnenbouten in rode wijnsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 konijnenbouten (tam)
- zout
- witte peper
- 4 deciliter droge, rode wijn
- 5 centiliter rode balsamicoazijn
- 3 laurierblaadjes
- 2 eetlepels verse peterselie
- 2 takjes verse tijm
- 15 jeneverbessen
- 10 witte peperkorrels
- 35 gram boter
- 4 sjalotjes
- 2 plakken peperkoek
- 1 blokje tuinkruidenbouillon
- 3 eetlepels kleine zilveruitjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Tamme konijnenbouten in rode wijnsaus
- Allergieen informatie