Allergie informatie: Teriyakisteak met lente-uitjes en paksoi
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kogelbiefstuk
- 4 eetlepel teriyaki saus
- sap van 1 limoen
- 1 eetlepel sesamolie of 1 theelepel geroosterde sesamolie
- 2 eetlepel zonnebloemolie
- 4 lente-uitjes, bijgesneden in stukjes van 2,5 cm
- 2 stuks paksoi, in reepjes
- 75 gram taugé
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Teriyakisteak met lente-uitjes en paksoi
- Allergieen informatie