Allergie informatie: Varkensfilet met gedroogde tomatenvinaigrette
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram varkensfiletlapjes
- peper
- zout
- 1,5 eetlepel olie
- 2 theelepels wijnazijn
- 2 gedroogde tomaten (op olie)
- 1 theelepel kappertjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Kerriepoeder 2
Met chilipepers, koenjit en kruidnagels uit India
4 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkensfilet met gedroogde tomatenvinaigrette
- Allergieen informatie