Allergie informatie: Varkensfilet met mosterd-uienroom
Terug naar het receptIngrediënten
- 5-6 uien
- 350 gram champignons
- 100 gram doorregen spek
- 750 gram varkensfilet
- 1 eetlepel + een beetje olie
- zout
- peper
- 200- 250 milliliter slagroom
- 0,5-1 groentebouillonblokje
- 1 eetlepel mosterd (niet te scherp)
- 4 eetlepels allesbinder
- 0,5 bosje peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkensfilet met mosterd-uienroom
- Allergieen informatie