Allergie informatie: Varkensfilet met tomatenroom
Terug naar het receptIngrediënten
- 2-3 takjes rozemarijn
- 1-2 teentjes knoflook
- 250-300 milliliter slagroom
- 2-3 eetlepels sherry
- 2 eetlepels tomatenpuree
- zout
- peper
- paprikapoeder
- suiker
- 500 gram varkensfilet
- 6 dunne plakjes bacon
- boter om in te vetten
- 2 tomaten
- 2 eetlepels paneermeel
- 1-2 eetlepels boter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkensfilet met tomatenroom
- Allergieen informatie