Allergie informatie: Varkenshaas in groene kerrie
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram varkenshaas, in dunne plakjes
- 4 eetlepels groene kerriepasta
- 4 deciliter dikke santen
- 8 stuks Thaise aubergines, in partjes
- 1 kopje Thaise basilicumblaadjes (of gewone)
- 4 stuks Spaanse pepers zonder zaad, in stukken
- 2 eetlepels vissaus (nam pla)
- 1 theelepel laos
- 2 eetlepels suiker
- 4 eetlepels cashewnoten, licht geroosterd in een drupje olie
- 4 eetlepels plantaardige olie
- 2 stuks daon djeroek poeroet, in reepjes
Meer Recepten
- Vakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmen - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Fibrex pap (low carb) erg vezelrijk
Met fibrex, johannesbroodpitmeel en sojamelk uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Ontbijtgerechten - lowcarbdiva - Indonesische varkenshaas
Met varkenshaas, chilipepers en knoflook uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Kip/groenteschotel
Met kippenpootjes, krieltjes en paprika uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - c4th
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkenshaas in groene kerrie
- Allergieen informatie