Allergie informatie: Varkenshaas met abrikozen-amandelcompote
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 envelopje saffraan
- 50 gram boter
- 200 gram prei, in dunne ringen
- 200 gram basmatirijst
- 500 milliliter vleesbouillon
- 100 gram gewelde abrikozen
- 1 zakje garneeramandelen
- 1 centimeter verse gemberwortel, geschild
- 2 eetlepels olijfolie
- 300 gram varkenshaas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkenshaas met abrikozen-amandelcompote
- Allergieen informatie