Allergie informatie: Varkenshaas met druiven
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram varkenshaas
- peper
- zout
- 60 gram bakboter (bijvoorbeeld Croma)
- 1,5 deciliter kippenbouillon (van een tablet)
- 1 deciliter droge witte wijn
- 375 gram witte en/of blauwe druiven, gehalveerd en ontpit
- cocktailprikkers
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkenshaas met druiven
- Allergieen informatie