Allergie informatie: Varkenshaas met rabarber en gember
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram varkenshaas
- 100 gram spekjes
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 bouillonblokje
- 1 eetlepel bruine suiker
- 2 deciliter bier
- 1 kilo rabarber
- 60 gram boter
- 1 eetlepel geraspte gember
- 150 gram suiker
- 1 takje peterselie
- 2 bolletjes gekonfijte gember
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkenshaas met rabarber en gember
- Allergieen informatie