Allergie informatie: Varkenshaasje met aardbeien-portsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram varkenshaas
- versgemalen peper
- zout
- 3 eetlepels becel voor koken, bakken, braden
- ½ deciliter rode port (of rode wijn)
- 1 eetlepel aardbeienjam
- ½ eetlepel bouillonpoeder
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkenshaasje met aardbeien-portsaus
- Allergieen informatie