Recensies van Varkenshaasje met boursin
Terug naar Varkenshaasje met boursinRecensies
-
Zeer geslaagd, maar het vlees was bij ons nog niet helemaal gaar na 35 minuten. Dat kan natuurlijk aan de oven liggen (maar die is digitaal) of aan de dikte van het vlees. Ik heb even op varkenshaas.org gekeken en daar zag ik deze informatie: De oven moet op 160 – 180 graden voorverwarmen en je kunt onderstaande tijden aanhouden: - rood (12 minuten) - rosé (15-20 minuten) - doorbakken (20-30 minuten)Ruud gaf dit recept 5/5 sterren
-
Wat een lekker haasje.
-
Zeer gemakkelijk en zeer smakelijk.Jan gaf dit recept 5/5 sterren
-
Verrukkelijk recept! Normaal varkenshaasje gauw droog en dan een klodder saus erover. Maar dat is bij dit recept absoluut overbodig. Smullen maar!Inge en Henk gaf dit recept 5/5 sterren
-
Helemaal akkoord met de 2 voorgaande reacties! Succes verzekerd ;-)Marie gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heel eenvoudig te bereiden en zeer zeer lekker ! (Ik heb grove mosterd gebruik) t5 sterren !
-
Was zeer lekker en makkelijk te bereiden!