Allergie informatie: Varkenslapjes met pittige saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pond magere varkenslappen
- 1 grote ui
- 2 teentjes knoflook
- maizena
- 1 theelepel zout
- 2 theelepels zwarte peper
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- paneermeel
- ketjap
- water
- Voor de saus:
- 1 eetlepel olie
- 1 teentje knoflook
- 4 eetlepels barbequesaus
- 1 eetlepel azijn
- 1 verse rode peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkenslapjes met pittige saus
- Allergieen informatie