Allergie informatie: Varkensribstuk met gehaktkorstje
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,2 kilo vastkokende aardappels
- 6 uien
- 1 kilo rijpe tomaten
- 1 verse koflookbol
- 0,5 bosje tijm
- 1,2 kilo varkensribstuk zonder bot (verkrijgbaar bij de slager)
- zout
- peper
- paprikapoeder
- mosterd
- 300 gram half om half gehakt
- 2-3 laurierblaadjes
- groentebouillonblokje
- 7 eetlepels witte wijnazijn
- suiker
- 3 eetlepels olie
- 0,5 bosje bieslook
- 0,5 bosje platte peterselie
- 300 milliliter volle yoghurt
- 250 milliliter crème fraiche
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkensribstuk met gehaktkorstje
- Allergieen informatie