Allergie informatie: Varkensstoofpot met abrikozen en amandelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel boter
- 2 eetlepels olie
- 650 gram hamlappen, in blokjes van 3 centimeter
- 1 grote ui, gesnipperd
- 2 tenen knoflook, gesnipperd
- 1 eetlepel bloem
- 250 milliliter kippenbouillon
- 250 milliliter appelsap
- 75 milliliter rode wijn
- 1 eetlepel mosterd
- 2 theelepels koriander
- 0,5 theelepel kaneel
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- 2 kruidnagels
- 0,25 theelepel cayennepeper
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 15 gedroogde abrikozen, in stukjes
- 50 gram geschaafde amandelen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkensstoofpot met abrikozen en amandelen
- Allergieen informatie