Allergie informatie: Varkensvlees in zoetzure Kantonese saus
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het beslag:
- 100 gram bloem
- 4 eetlepels maïzena
- 1,5 theelepel bakpoeder
- mespunt zout
- 1 eetlepel arachideolie
- water
- 3 centiliter arachideolie
- 500 gram varkensfilet (alternatief: rundvleesfilet of kipfilet)
- 1 ui
- 1 groene paprika
- 1 blikje ananas van 250 gram
- voor de saus:
- 2 eetlepels maïzena
- 100 gram lichtbruine basterdsuiker
- mespunt zout
- 1 deciliter ciderazijn
- 1 teentje knoflook
- 1 stukje verse gemberwortel
- 6 eetlepels tomatenketchup
- 10 centiliter ananassap
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Curryfantasie met rijst
Met varkensvlees, gemengde groenten en tomatensap uit Roemenie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - casapapusilor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkensvlees in zoetzure kantonese saus
- Allergieen informatie