Allergie informatie: Varkensvlees reepjes met citroen saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram hamlappen
- 1 ei
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 1 theelepel paprikapoeder
- 2 theelepels serehpoeder
- 50 gram paneermeel
- 2 eetlepels yoghurt
- 1 citroen
- 1 eetlepel gembersiroop
- 2 eetlepels mayonaise
- 25 gram boter
- 3 eetlepels slaolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkensvlees reepjes met citroen saus
- Allergieen informatie