Allergie informatie: Verrassende gehaktspiesjes van de BBQ
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram lams- of rundergehakt
- 1 ei
- 1 kleine ui, fijngesnipperd
- gehaktkruiden
- snufje kaneel of koekkruiden (ca. half theelepeltje)
- eventueel 1 eetlepel honing
- paneermeel
- stukjes ananas of partjes perzik/mango (vers of uit blik)
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Verrassende gehaktspiesjes van de bbq
- Allergieen informatie