Allergie informatie: Verse worstschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 450 gram verse worst
- 250 gram spek
- 225 gram kleine uien of sjalotjes
- 2 tenen knoflook
- 400 milliliter rode wijn
- 1 theelepel verse tijm
- 3 eetlepels balsamico azijn
- 30 gram rozijnen
- 30 gram gedroogde pruimen
- 1 blikje tomaten
- 1 laurierblad
- 1 eetlepel olijfolie
- zout
- versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Baby fruithapje vanaf 4 maanden
Met banaan, liga en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Baby - iapm - Gehaktballetjes in tomatensaus
Met gehakt, tomatenpuree en basilicum uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Snacks - jazzlyn - Simpele tomatensalade met oregano
Met tomaat, oregano en ui uit Italie
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - saladesmuller - Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Verse worstschotel
- Allergieen informatie