Allergie informatie: Vietnamese Varkensstoof
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram varkenslappen, in grote dobbelstenen
- 8 stuks fijngesneden sjalot
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 3 eetlepels lichte soyasaus
- 2 eetlepels suiker
- 250 milliliter water
- 2 stuks fijngemalen steranijs
- 2 theelepels vijfkruidenpoeder
- 1 eetlepel nuoc mam
- 2 theelepels sambal trassi
- 1 bosje koriander
Meer Recepten
- Vietnamese limoenlimonade
Met limoen, rietsuiker en water uit Vietnam
1 portie - 25 minuten
Cocktails zonder alcohol - jolandaknorretje - Vietnamese salade
Met kipfilet, rucola en lente-ui uit Vietnam
3 porties - 20 minuten
Salades - 34533 - Pho Bo (Vietnamese miesoep met rundvlees)
Met ossenstaart, runderschenkel en mager rundvlees uit Vietnam
6 porties - 5 uur
Soepen - 34533 - Zoet pittige kippenvleugels
Met kippenvleugels, abrikozenjam en vietnamese loempiasaus uit Nederland
2 porties - 40 minuten
Vlees - kamta2000 - Varkensstoof met bruine bonen
Met varkenslappen, speklappen en bruine bonen uit Nederland
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Vietnamese varkensstoof
- Allergieen informatie