Allergie informatie: Vitello tonnato
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 uien
- 1 stengel bleekselderij
- 1 wortel
- 800 gram kalfsfricandeau
- 1 laurierblaadje
- zout
- peperkorrels
- 1,25 deciliter droge witte wijn
- 1 blikje tonijn (150 gram)
- 3 ansjovisjes
- 1,5 deciliter olijfolie
- 3 eetlepel citroensap
- peper
- 1 potje kappertjes (30 gram)
Meer Recepten
- Crostini Vitello Tonato
Met tonijn, afbakbroodjes en fricandeau uit Italie
4 porties - 15 minuten
Lunchgerechten - chris58 - Vitello Tonnato (snelle versie)
Met kalfsfricandeau, tonijn en ansjovis uit Italie
4 porties - 15 minuten
Voorgerechten - co - Vitello tonato tonijn saus
Met ansjovisfilets, tonijn en kappertjes uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jurski - Tonnato dip met focacciabrood
Met tonijn, focacciabrood en mayonaise uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - lekker_koken - Toastjes met vitello tonnato
Met tonijn, kalfsfricandeau en tastjes uit Italie
4 porties - 15 minuten
Salades - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Vitello tonnato
- Allergieen informatie