Allergie informatie: Vleesballetjes in pittige mosterdsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram vlees (Neem vlees wat je hebt overgehouden. Doe het gewoon bij elkaar. Niet bang zijn, het wordt lekker)
- scheutje donker bier
- 8 beschuiten
- tabasco
- worcestersaus
- 3 teentjes knoflook
- grote ui
- geplette peperkorrels
- klein blikje tomatenpuree
- de saus:
- 250 milliliter rundvleesbouillon
- 300 milliliter donker bier
- 75 gram boter
- 30 gram bloem
- 150 gram scherpe Franse mosterd
- 1 flesje kookroom
- zout
- peper
- halve citroen
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Vleesballetjes in pittige mosterdsaus
- Allergieen informatie