Allergie informatie: Vleesrolletjes met caponatasaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 varkensschnitzels van 100 gram
- 4 plakken rauwe (parma)ham
- 1 bol mozzarella, heel fijn gerasp of in kleine stukjes
- olijfolie
- 50 gram kappertjes
- 80 gram zwarte olijven, grof gehakt
- 2 grote tenen knoflook
- 2 eetlepels fijngesneden basilicum
- 2 eetlepels fijngesneden oregano (of 2 theelepel gedroogd)
- 4 tomaten, in kleine stukjes gesneden
- bouillonblokje
- wat suiker
- dipper parmezaanse kruiden
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Vleesrolletjes met caponatasaus
- Allergieen informatie