Allergie informatie: Vleesschotel met groente en aardappels
Terug naar het receptIngrediënten
- 800-1000 gram vastkokende aardappels
- 400 gram casselerribb aan één stuk (verkrijgbaar bij slager)
- 400 gram varkensschnitzel
- 500 gram wortels
- 1 ui (ca. 250 gram)
- 2-3 eetlepels + een beetje boter
- zout en peper
- paprikapoeder
- 1 theelepel gerdoogde marjolein
- 250-300 milliliter slagroom
- 4 plakken ontbijtspek
- evt. verse marjolein
- aluminiumfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Vleesschotel met groente en aardappels
- Allergieen informatie