Allergie informatie: Bartjes Reebout 2
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo, bout of deel daarvan van ree, hert of varken (3 zakjes)
- boter
- 4 uien
- 250 gram spekjes
- 2 bakjes (kastanje) champignons
- 3 teentje knoflook
- een fles rode wijn (5 deciliter)
- vleesbouillon (5 deciliter) van 2 bouillon blokjes
- mosterd
- jenerbessen
- peperkorrels
- blaadje foelie
- laurierblaadjes
- rozemarijn
- tijm
- aromat
- zout en peper
- madeira
- tabasco
- hp saus
- demi glace
- worschester saus en jus smaakmaker
Meer Recepten
- Bartjes Kippensoep
Met kip, soepgroenten en vermicelli uit Nederland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Soepen - albertje - Bartjes Reebout(stoof)
Met reebout, uien en knoflook uit Nederland
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Kerst - albertje - Ree in port-roomsaus
Met reebout, jeneverbessen en rode port uit Tsjechie
4 porties - 50 minuten
Wild - Snoepi - Reebout Gabrielle
Met reebout, kookroom, uien uit Nederland
6 porties - 1 uur en 30 minuten
Wild - gabrielleslaats - Reebout uit de oven
Met reebout, cognac en wildfond uit Nederland
4 porties - 1 uur en 50 minuten
Kerst - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Bartjes reebout 2
- Allergieen informatie