Allergie informatie: Bebek menyanyat (Eendencurry)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 hele eend
- 0,5 liter bouillon
- 2 deciliter kokosmelk
- 3 rode pepers
- 2 stengels citroengras
- boemboe’s:
- 1 theelepel djahe
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel paprikapoeder
- 0,5 theelepel kerriepoeder
- 0,5 theelepel korianderzaad
- 0,5 theelepel marjolein
- 0,5 theelepel tijm
Meer Recepten
- Bebek Pandang (zoetzure eend)
Met eend, limoensap en tomaten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gulai Telor Bebek (kokossausje met gepocheerde eendeneieren)
Met eendeneieren, sjalotjes en lombok uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Eiergerechten - jaccor - Gulai bebek (pittig gestoofde eend)
Met eend, sjalotten en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Gevogelte - jaccor - Bebek Rendang (gestoofde eend in kokosmelk)
Met eend, santen en boemboe uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Bebek Bekakap (geroosterde gekruide eend)
Met eend, kokosmelk en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Bebek menyanyat (eendencurry)
- Allergieen informatie