Allergie informatie: Brabantse Hazenpeper
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg hazenstukken
- 200 gram mager rookspek
- 25 gram bloem
- 8 deciliter donker bier
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 laurierblad
- 1 mespunt tijm
- 100 gram rauwe zilveruitjes
- 10 gram bruine suiker
- zout
- peper
Meer Recepten
- Brabantse balkenbrij van mijn moeder
Met boekweitmeel, vers spek en rommelkruid uit Nederland
20 porties - 10 minuten
Hapjes - meinweg - Hazenpeper
Met haasachterbout, rode wijn, winterwortel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Wild - foodplayer - Hazenpeper
Met haas, rode wijn en appels uit Nederland
6 porties - 1 uur en 50 minuten
Wild - lekker_koken - Brabantse hachee
Met paardenvlees of rundvlees, appels en uien uit Nederland
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - marij-franca - Brabantse omelet
Met eieren, aardappelen en bieslook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Eiergerechten - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Brabantse hazenpeper
- Allergieen informatie