Allergie informatie: Eendenborst met witlof en sinaasappelsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 145 gram bloem
- 85 gram boter
- 65 gram roomkaas
- 1,5 eetlepel koud water
- 0,5 eetlepel azijn
- 1 mespunt zout
- 75 gram suiker
- 8 kleine stronkjes witlof
- 4 tamme eendenborstfilets à 150 gram
- zout
- versgemalen peper
- 3 sinaasappels
- 100 milliliter sinaasappellikeur
- 1 eetlepel vloeibare honing
- 1 kruidnagel
- extra nodig:
- plastic folie
- aluminiumfolie
- muffinvorm
- een ronde steker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Eendenborst met witlof en sinaasappelsaus
- Allergieen informatie