Allergie informatie: Fazant met appelschijven
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 panklare fazant van ca. 1200 gram
- 100 gram boter
- 100 gram vet spek
- 5 uien
- 2 worteltjes
- 0,25 liter bouillon
- 1/8 liter creme fraiche
- 2 eetlepels bloem
- 4 eetlepels madeira
- sap van 0,5 citroen
- 3 kleine appels
- 0,5 theelepel thijm
- 0,5 theelepel majoraan
- peterselie
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Fazant met appelschijven
- Allergieen informatie