Allergie informatie: Fazant met wijnzuurkool
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram fazant
- zout
- peper
- 2 eetlepels boter
- 500 gram zuurkool
- 1 theelepel geraspte verse gemberwortel
- 5 jeneverbessen
- 1 laurierblaadje
- 1,5 deciliter fruitige witte wijn
- 1 deciliter slagroom
- allesbinder
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Fazant met wijnzuurkool
- Allergieen informatie