Allergie informatie: Gekonfijte eend met paddenstoelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 rozeval aardappelen
- 2 eetlepels geklaarde boter
- 2 gekonfijte eendenbouten
- 50 gram sjalot
- 400 gram gemengde paddenstoelen (oesterzwammen, cantharellen,
- champignons, etc. )
- 4 deciliter eendenfond
- 20 gram koude boter
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Gekonfijte eend met paddenstoelen
- Allergieen informatie