Allergie informatie: Gekonfijte fazantenboutjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo fazantenboutjes (vers of diepvries)
- 2 theelepels knoflookpoeder
- 2 theelepels zwarte peper
- 2 theelepel zout
- 2 a 3 potten ganzenvet
Meer Recepten
- Gekonfijte kalfswang met oestersaus
Met kalfswangen, oestersaus en rozemarijn uit Nederland
8 porties - 10 minuten
Vlees - jamcy - Opkikker met peer, sinaasappel en gember
Met handperen, sinaasappels en geconfijte gember uit Nederland
2 porties - 5 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Vreugdevuurtjes
Met cornflakes, gedroogde vruchten en tarwekoekjes uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Taart en gebak - bettyvandijk - Tartaar van tonijn en rode poon met gekonfijte tomaat
Met tonijnfilet, rode poonfilet en gekonfijte tomaat uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Koud - hansvandenbos - Gekonfijte sinaasappelen
Met sinaasappelen, suiker en water uit Nederland
1 portie - 40 minuten
Wecken - kirstennl
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Gekonfijte fazantenboutjes
- Allergieen informatie