Allergie informatie: Gemarineerde struisvogelsteaks met courgette
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 struisvogelsteaks á ± 150 gram
- 2 teentje knoflook
- 1 takjes verse rozemarijn
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 4 eetlepels (olijf)olie
- 1 theelepel zwarte peper
- 6 bosuitjes
- 2 courgette
- 3 eetlepel boter
- 0. 5 theelepel zout
- Olie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Gemarineerde struisvogelsteaks met courgette
- Allergieen informatie