Allergie informatie: Gevulde fazant met zoete appels, prei en tijm
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo fazant
- 1 rode ui
- 3 preien
- 2 zoete appels
- 1 snee witbrood
- 2 eetlepels boter
- zout
- 0,5 theelepel tijm
- 50 gram ontbijtspek
- 150 gram champignons
- 3 eetlepels cranberrycompote
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Gevulde fazant met zoete appels, prei en tijm
- Allergieen informatie