Allergie informatie: Hazenpeper
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 hazenbouten (circa 1,5 kilo)
- zout en versgemalen peper
- 150 gram boter of vloeibare margarine
- 2 eetlepels bloem
- 100 gram ontbijtspek, in reepjes
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 400 milliliter rode wijn
- 1 ui, gesnipperd
- 1 kleine winterwortel, in kleine stukjes
- 2 laurierblaadjes
- 2 kruidnagels
- 200 gram kastanjechampignons, in plakjes
- 2 plakken ontbijtkoek, verkruimeld
- 1 eetlepel stroop
- 3 eetlepels gehakte peterselie
- 4 sneetjes casinobrood of witbrood zonder korst
- 1 ei, losgeklopt
- materialen: 4 eenpersoons gietijzeren pannetjes of ovenvaste schaaltjes
Meer Recepten
- Hazenpeper
Met haasachterbout, rode wijn, winterwortel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Wild - foodplayer - Brabantse Hazenpeper
Met haas, rookspek en donker bier uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Wild - vandenoetelaar - Hazenpeper
Met haas, rode wijn en appels uit Nederland
6 porties - 1 uur en 50 minuten
Wild - lekker_koken - Hazenpeper met geconfijte sjalotjes en knoflook
Met hazenvlees, appel en bessencompote uit Belgie
4 porties - 1 uur en 40 minuten
Wild - louca - Hazenpeper
Met hazenachterbouten, uien en knoflook uit Nederland
4 porties - 2 uur en 45 minuten
Wild - jantjebart
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Hazenpeper
- Allergieen informatie