Allergie informatie: Hazenpeper met geconfijte sjalotjes en knoflook
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram hazenvlees zonder been
- 2 eetlepels ganzenvet
- 1 worteltje
- 1 rode ui
- 2 laurierblaadjes
- 2 kruidnagels
- 10 jeneverbessen, geplet
- 10 zwarte peperkorrels, geplet
- 2 afgestreken theelepels zeezout
- 2 eetlepels bloem
- 0,5 deciliter vlier- of cassisbessenazijn
- 1 fles droge, rode wijn
- 2 eetlepels bessengelei
- 400 centiliter wildfond
- voor het garnituur:
- 4 eetlepels vossenbessencompote
- 4 dikke plakken appel (jonagold of elstar)
- 8 sjalotjes
- 8 teentjes knoflook
- 60 gram roomboter
- 1 theelepel bruine basterdsuiker
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Hazenpeper met geconfijte sjalotjes en knoflook
- Allergieen informatie