Allergie informatie: Hazenrug
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 hazenruggen
- 300 gram airelles of rode bessengelei
- 1/2 liter room
- boter
- zout en peper
- wild fond
- marinade:
- rodewijn
- scheutje azijn
- 3 uien
- 3 wortelen
- 2 kruidnagels
- boeket garnie:
- peterselie
- tijm
- lourier
- 10 jeneverbessen
- marjolein
- salie
- rozemarijn
Meer Recepten
- Hazenrug met gele saus
Met hazenrug, gele pompoen en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Wild - lucyvader - Hazenrug met wortelmassa en groene kool
Met hazenrugfilets, wortels en groene kool uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Wild - jaccor - Kruidige hazenrug
Met hazenrug, wildfond en rode port uit Nederland
4 porties - 1 uur
Wild - jaccor - Hazenrug met een port vijgensaus
Met hazenrugfilet, rode port en vijgen uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Wild - lekker_koken - Hazenrug met sherrysaus
Met hazenrug, sherry en boter uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Wild - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Hazenrug
- Allergieen informatie