Allergie informatie: Hazenrugfilet in bladerdeeg op Thaise wijze
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram hazenrugfilet
- 40 gram roomboter
- zout
- witte peper
- 1,5 eetlepel bloem
- 400 milliliter wildfond
- 5 centiliter tamarindewater
- 2 dessertlepels hoisin sauce
- 2 dessertlepels red curry paste
- 2 theelepels Kikkoman
- scheut Vecchia Romagna
- 25 gram gedroogde paddenstoelen; eekhoorntjesbrood (vers is ook goed)
- 4 plakjes bladerdeeg
- 2 appels
- honing
- kaneel
Meer Recepten
- Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Gamba's op Griekse wijze
Met gamba, wortel, paprika uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vis en schaaldieren - leslie - Gevuld bladerdeeg met gehakt
Met rundergehakt, bladerdeeg en olijven uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Snacks - amber - Thaise kipcurry
Met kipfilet, rode currypasta en gember uit Thailand
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - aafie26 - Thaise kippensoep
Met kip, kokosmelk en sereh uit Thailand
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Soepen - hfbrons
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Hazenrugfilet in bladerdeeg op thaise wijze
- Allergieen informatie