Allergie informatie: Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 hertenbiefstukjes
- 100 gram groene aspergetips
- 1 rode ui
- 1 teentje knoflook
- 2 centimeter gemberwortel
- 1 rode peper
- 250 gram kastanjechampignons
- 3 eetlepels oosterse roerbakolie
- 1/2 eetlepel suiker
- 1/2 pot wildfond (a 380 milliliter)
- 2-3 eetlepels sojasaus
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
- Allergieen informatie