Allergie informatie: Hertenbiefstuk met rode kool en bosbessen
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels plantaardige olie
- 600 gram hertenbiefstukken
- 500 gram rode kool
- 1 rode ui
- 1 teentje knoflook
- 175 gram bosbessen
- 25 gram boter
- 2,5 centimeter verse gemberwortel
- 2 eetlepels aalbessengelei
- 2 eetlepels lichtbruine basterdsuiker
- 10,5 deciliter runderbouillon
- 4 eetlepels port
- 1 sinaasappel
- 50 gram walnoten
- 0,5 bosje peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Hertenbiefstuk met rode kool en bosbessen
- Allergieen informatie