Allergie informatie: Konijn in een romige mosterdsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo konijndelen
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel paprikapoeder
- 0,5 theelepel kerriepoeder
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
- 50 gram boter
- 2 eetlepels olie
- 1 theelepel tijm
- 2 eetlepels scherpe mosterd
- 2 deciliter droge witte wijn
- 0,5 liter slagroom
- 2 eetlepels bloem
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Konijn in een romige mosterdsaus
- Allergieen informatie