Allergie informatie: Konijn in wildbouillon
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 konijnenbouten
- 2 deciliter olijfolie
- zout
- 0,5 theelepel rozemarijn
- 0,5 theelepel tijm
- 2 teentjes knoflook
- 3 deciliter rode wijn
- 3 deciliter wildbouillon
- 100 gram groene olijven met piment
Meer Recepten
- Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Arroz amb conill: rijst met konijn
Met konijn, rijst en artisjokken uit Spanje
4 porties - 1 uur
Wild - keukenwonder - Paella Valenciana
Met rijst, saffraan en konijn uit Spanje
4 porties - 2 uur
Rijstgerechten - paellavalenciana - Wildbouillon met bosui en spekjes
Met gerookt ontbijtspek, lenteui en wildfond uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - jacob - Trapisten konijn
Met konijn, trapistenbier en tijm uit Belgie
4 porties - 3 uur
Wild - toulouce
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Konijn in wildbouillon
- Allergieen informatie